Skip to main content
  • "Powered by the best blood lines."

Mooie afsluiting outdoor menseizoen 2022

  • 26 september 2022

Op 24 september 2022 nam Senne Boom deel aan haar laatste outdoor menwedstrijd van het seizoen 2022 in Westerbork.

Zoals gebruikelijk nam Senne Boom deel met zowel Bella als Heemhoeve’s First Lady aan twee dressuurproeven en twee vaardigheidsproeven.
Door de regen werd het terrein vrij zwaar. Maar desondanks verliepen de dressuurproeven naar wens. Met Bella scoorde Senne in de eerste proef 196 punten en dus 2 winstpunten en in de tweede proef 180,5 punten en één winstpunt.
Ook de vaardigheid verliep op de zware baan en met lange looplijnen naar wens. De eerste proef werd helaas op de laatste poortje een balletje afgeworpen. De 2e proef verliep foutloos, evenals de barrage. Daarmee behaalde Senne resp. 1 en 2 winstpunten in de vaardigheid met Bella.

Met Heemhoeve’s First Lady reed Senne twee goede dressuurproeven met resp. 189 en 184 punten en dus 2 keer 1 winstpunt.
De vaardigheidsbaan met de lange looplijnen was op het lijf van Heemhoeve’s First Lady geschreven, wat ook uit het resultaat bleek: 2 foutloos en in een snelle tijd (en dus 2 keer 2 winstpunten). De barrages verliepen ook supersnel, helaas werd in de eerste barrage een balletje afgeworpen.

Niet het mooiste weer, maar zeer tevreden keerden we huiswaarts van onze laatste outdoorwedstrijd van 2022. Een outdoorseizoen, onze eerste, waarin Senne op 9 wedstrijden met Bella 23 winstpunten verzamelde en met Heemhoeve’s First Lady zelfs 25 winstpunten !
Nu op naar een succesvolle indoorseizoen.