Skip to main content
  • "Powered by the best blood lines."

Verslag van de menwedstrijd te Ambt Delden.

  • 06 maart 2023

Op 5 maart 2023 nam Senne Boom deel met haar Shetlander Bella en de Hackney Stapleford Shake A Leg aan de menwedstrijd te Ambt Delden.

Met Bella reed Senne 2 mooie dressuurproeven, welke door de jury beoordeeld werden met resp. 189 en 194 punten, goed voor 2 winstpunten.

Met Stapleford Shake A Leg verliepen de dressuurproeven wat minder naar wens. De beoordelingen bleven dan ook steken op resp. 172 en 183 punten. De spanning bij Shake A Leg was zo groot, dat zelfs stil staan een probleem was.

Met de districtskampioenschappen in het vooruitzicht en reeds behalen van het maximale aantal punten in de vaardigheid klasse M en om toch deel et kunnen nemen aan de districtskampioenschappen moesten beide pony’s ‘Hors Concours’ gestart worden in de vaardigheid.

Met beide pony’s reed Senne de vaardigheidsproeven uitstekend, foutloos en binnen de tijd, ook de barrages. Maar zoals gesteld in dit geval buiten mededinging in het dagklassement. Maar wel een goede voorbereiding op de districtskampioenschappen.