Skip to main content
  • "Powered by the best blood lines."

Super mooi weer op outdoor menwedstrijd te Haaksbergen.

  • 14 november 2022

Op 12 november was de 2e wedstrijd van de wintercompetitie te Haaksbergen. Na een frisse start ’s morgens had de zon nog zoveel kracht dat het uiteindelijk 14 – 15 graden warm werd. Kortom ideale omstandigheden om nog een outdoor wedstrijd te rijden. Na de koffie konden de jassen letterlijk weer aan de kapstok.

Zoals gebruikelijk reed Senne Boom met zowel Bella als Heemhoeve’s First Lady twee dressuurproeven (B) en twee vaardigheidsproeven (M).
De dressuurproeven verliepen niet zoals gewenst. Heemhoeve’s First Lady liep wat onrustige en daarmee slordige proeven, terecht winstpunten. Bella had een scheefloopdagje ingelast en gooide bovendien in de 2 proef ook nog de tong over het bit. Ook in dit geval terecht geen winstpunten.

De vaardigheidsproeven verliepen met zowel Bella als Heemhoeve’s First Lady aanzienlijk beter. Met First Lady werd in beide proeven een balletje afgeworpen, maar wel binnen de tijd en dus 2x 1 winstpunt.

Senne reed met haar Bella de eerste vaardigheidsproef foutloos, ook in de barrage met een snelle tijd. In de tweede proef werd helaas een balletje afgeworpen. Maar toch weer 3 winstpunten in de wacht gesleept. En een 1e en 2e plaats in haar klasse.

Met zowel met Heemhoeve’s First Lady als met Bella is Senne als resultaat startgerechtigd te zijn om de vaardigheid in de klasse Z uit te komen ! Een zeer mooi resultaat dus.