Skip to main content
  • "Powered by the best blood lines."

Na een koude start, opnieuw mooi resultaten in Haaksbergen

  • 26 februari 2023

Op 25 februari 2023 heeft Senne Boom met haar Shetlander Bella en de Hackney Stapleford Shake A Leg deelgenomen aan de laatste (4e) menwedstrijd van de wintercompetitie te Haaksbergen.
De dag kende een zeer koude start, terecht een wintercompetitie dus.
Ook op deze wedstrijd reed ze met beide pony’s 2 dressuur- en 2 vaardigheidsproeven.

Beide dressuurproeven met Bella verliepen naar wens. Met een beoordeling van resp. 175 en 179.5 punten, werd wel een 1e plaats in het dagklassement behaald maar net geen winstpunten (minimaal 180 punten).
Ook de dressuurproeven met Stapleford Shake A Leg verliepen naar wens. Met de laatste dressuurproef werd zelfs een score van 200 punten behaald en dus 2 winstpunten.

Met Bella reed Senne de eerste vaardigheidsproef foutloos en (ruim) binnen de tijd, ook de barrage was supersnel. Helaas werd daarin wel een balletje afgeworpen. Desondanks een eerste prijs in het dagklassement. De 2e vaardigheidsproef met Bella ging ook snel, maar helaas werd er een balletje afgeworpen. Het resultaat met Bella leverde uiteindelijk 3 winstpunten op in de vaardigheid.

Met Stapleford Shake A Leg reed Senne twee foutloze vaardigheidsproeven binnen de tijd en twee foutloze barrages in de snelste dagtijden. Dit leverde 2x een 1e plaats in het dagklassement op en 4 winstpunten.

Na een koude start op deze dag dus een warm resultaat.
Met deze scores in de vaardigheid hebben zowel Bella als Stapleford Shake A Leg 21 winstpunten behaald in M vaardigheid en moeten voortaan in Z vaardigheid starten.