Skip to main content
  • "Powered by the best blood lines."

Mooie resultaten op menwedstrijd te Haaksbergen

  • 14 februari 2023

Op 11 februari 2023 heeft Senne Boom met haar Shetlander Bella en de Hackney Stapleford Shake A Leg deelgenomen aan de menwedstrijd te Haaksbergen.
Ook op deze wedstrijd reed ze met beide pony’s 2 dressuur- en 2 vaardigheidsproeven.

Beide dressuurproeven met Bella verliepen prima. En dat vond de jury ook met een beoordeling van resp. 198 en 191 punten, waarmee dus 3 winstpunten werden behaald en een 1e en 2e plaats in het dagklassement.
Ook de dressuurproeven met Stapleford Shake A Leg verliepen goed en werden beoordeeld met resp. 181 en 188,5 punten. Ook dat leverde 2 winstpunten op.

Met Bella reed Senne beide vaardigheidsproeven foutloos en (ruim) binnen de tijd, ook beide barrages waren foutloos en in de snelste dagtijd. Dit leverde twee keer 2 winstpunten op en een eerste plaats in het dagklassement, ofwel het maximale resultaat !
Met Stapleford Shake A Leg reed Senne de eerste vaardigheidsproef foutloos en ook ruim binnen de tijd. Ook de barrage was foutloos en ook in een snelle tijd. Dit leverde ook 2 winstpunten op en de eerste plaats in het dagklassement. In de 2e vaardigheidsproef werd helaas één balletje afgeworpen. Dit leverde dus 1 winstpunt op.

Met een dagscore van 12 winstpunten was de deelname aan deze menwedstrijd zeer succesvol !