Skip to main content
  • "Powered by the best blood lines."

Menwedstrijd Senne Boom te Hellendoorn

  • 19 september 2023

Op 16 september nam Senne Boom met haar Shetland pony deel aan de menwedstrijd te Haaksbergen, 2x een dressuurproef en 2x een vaardigheidsproef.

De dressuurproeven verliepen goed. In de eerste proef werden enkele slordigheidjes gemaakt, maar enkele zaken gingen ook prima, zoals b.v. enkele passen achterwaards. De proef werd beoordeeld met 190 punten. Ook de tweede dressuurproef werden enkele slordigheidjes gemaakt en tot overmaat van ramp viel ook de verbinding via de oortjes even uit, waardoor Senne de draad van de proef even kwijt raakte. Maar ook werden een aantal onderdelen zeer goed verreden. Ondanks de gemaakte parcoursvergissing kwam de beoordeling toch nog uit op 187 punten. Uiteindelijk in beide dressuurproeven een winstpunt behaald en een  2e plaats.

In de eerste vaardigheidsproef was ruimschoots binnen de tijd, maar helaas werd een balletje afgeworpen. De tweede vaardigheidsproef ging opnieuw snel, ruim binnen de tijd en foutloos. Ook de barrage werd foutloos verreden en in een supersnelle tijd. Resultaat: in totaal 3 winstpunten in de vaardigheid en een eerste prijs.