"Powered by the best blood lines."

Hackney Stud “De Heemhoeve”
Torendijk 2
7495 PX Ambt Delden
tel. 074 - 2569612
E-mail info@hackney-horses.nl

September 2011  Roscourt Top Secret sluit mooi concoursseizoen 2011 af

Het concours te Lunteren op 24 september 2011 was voor Roscourt Top Secret het laatste concours van 2011, en met succes ! In de ereklasse werd hij als 2e geplaatst en in de damesklasse werd hij als winnaar gehuldigd. Een mooie afsluiting van een mooi seizoen 2011 !!

Het seizoen 2011 van Roscourt Top Secret, met als vaste berijdster Willeke Rozendaal, begon met een mooie 3e plaats in de ereklasse op het oefenconcours te Ambt Delden op 2 april. In 2011 is Top Secret meer dan 20 keer uitgebracht op concoursen. Enkele uitzonderingen daargelaten is Roscourt Top Secret in 2011 altijd bij de eerste 5 in zijn rubriek geplaatst en zelfs vaak bij de eerste 3. En 3 keer gehuldigd als winnaar van zijn rubriek.

Zijn tomeloze werklust speelt hem soms parten als een ‘geoliede machine’ te blijven lopen. En dat leidt dan tot enige onregelmatigheid of ongewenste ingetogenheid, wat ten koste gaat van een top plaatsing. Maar ……….. als Roscourt Top Secret, met Willeke Rozendaal aan de leidsels, ‘het’ doet, zijn hoofd er goed bij houdt en op een ‘werkondergrond’ moet lopen, dan ‘stijgt hij tot grote hoogte’.

Een mooi voorbeeld daarvan is zijn prestatie in juni in Ardingly geweest. Een mooie, ruime concoursbaan waarop gewerkt moet worden en hij is compleet in zijn element is, dan komt hij tot wonderbaarlijke prestaties.

Wetende hoe Top Secret reageert op bepaalde omstandigheden is dat een mooi uitgangspunt om aan hem te werken voor 2012. En dat laten we graag met vertrouwen aan Willeke Rozendaal over !


Terug

top secret 200