"Powered by the best blood lines."

Hackney Stud “De Heemhoeve”
Torendijk 2
7495 PX Ambt Delden
tel. 074 - 2569612
E-mail info@hackney-horses.nl

Juni 2011 Roscourt Top Secret in de kijker op Annual Breed Show in Ardingly

In de eerste week van juni nam Willeke Rozendaal met Roscourt Top Secret deel aan de aangespannen rubrieken op de Annual Breed Show van de Hackney Horse Society in Ardingly (Engeland).

Top Secret had de reis naar Ardingly goed doorstaan en presenteerde zich optimaal in tuig in de mooie wedstrijdbaan. In de Open Class werd Roscourt Top Secret als derde geplaatst achter Sunbeam Victory (met Lambertus Huckriede) en Aghaderg Supreme Demonstrator (met Gary Haffenden) en kwalificeerde zich daarmee voor het kampioenschap hackney’s kleine maat.

In het kampioenschap moest Roscourt Top Secret blijkbaar even wennen aan de immense ‘main ring’. Na de eerste omloop werd hij als 5e opgesteld. Ook in de standshow begon het enigszinroefjes, maar daarna had hij de sms staak te pakken. Met een goed 2e deel van de standshow en vervolgens nogmaals perfect overrijden werd hij uiteindelijk als 3e geplaatst in het kampioenschap.

Met 9 cracks in de baan en achter Sunbeam Victory en Westbourne High Tech een plaats om zonder meer trots op te zijn. Een mooie en bijzondere prestatie van Roscourt Top Secret met Willeke Rozendaal aan de leidsels.


Terug

roscourt top secret ardingly 200