"Powered by the best blood lines."

Hackney Stud “De Heemhoeve”
Torendijk 2
7495 PX Ambt Delden
tel. 074 - 2569612
E-mail info@hackney-horses.nl

24 september 2008            Heemhoeve's Fantasy sluit seizoen 2008 flanerend op het Sûd af  

Het stratenconcours in Workum was voor Heemhoeve’s Fantasy het laatste buitenconcours van 2008.

In Workum had Fantasy er zin in ! Met Gijs Rozendaal aan de leidsels flaneerde hij vrolijk en met vaste tred over het Sûd in Workum. De kopplaats in de rubriek grote maat was dan ook zijn deel.

Nieuw in Workum waren de rubrieken ‘onder het zadel’. Ook voor hackney’s was deze rubriek uitgeschreven. Met enig extra trainingswerk was Fantasy ‘klaar gestoomd’ voor deze rubriek. Met Femke Badenbroek in het zadel flaneerde Heemhoeve’s Fantasy opnieuw door hartje Workum naar het oranje lint. Een mooiere afsluiting van het seizoen is nauwelijks denkbaar.

Na één concoursseizoen op de Chestnuts Stables en dankzij de noeste trainingsarbeid van Gijs Rozendaal komt Heemhoeve’s Fantasy geleidelijk aan weer in z’n oude doen en op zijn oude niveau.

Op het Nederlands kampioenschap grote maat te Opmeer behoorde Heemhoeve’s Fantasy ook tot de overrijders en werd hij uiteindelijk als 6e geplaatst. Op het sterrenconcours te Drogeham was het zelfs Heemhoeve’s Fantasy die de strijd aan mocht gaan met Forewood Sir John om de rubriekwinst van de grote maat ! Dit geeft goede vooruitzichten voor het seizoen 2009.

 

 Terug

gijs workum 200

femke workum 200
Concours Workum, 24 september 2008