Skip to main content

Laatste menwedstrijd van 2022 verreden te Heeten

Op 29 december was voor ons de laatste menwedstrijd van 2022.

Wat minder mooi weer, maar een zeer gezellige sfeer en in de kantine onbeperkt overheerlijke oliebollen. Dan kan de mens er weer tegen !

Zoals gebruikelijk reed Senne Boom met zowel Bella als Heemhoeve’s First Lady twee dressuurproeven (B) en twee vaardigheidsproeven (M).
De dressuurproeven met Shetlander Belle verliepen naar wens. Helaas werd dat niet door de beoordeling onderstreept, beide proeven zonder een winstpunt.
Met Heemhoeve’s First Lady verliepen beide proeven vrij goed, helaas werd in beide proeven een proeffout gemaakt. Desondanks werd in beide proeven wel een winstpunt behaald!

Hoewel een moeilijk parcours, de vaardigheidsproeven verliepen goed.
Met haar Shetlander Bella werd in de eerste vaardigheidsproef een balletje afgeworpen, dus één winstpunt. De 2e vaardigheidsproef reed Senne met Bella foutloos, evenals de barrage. Daarmee werd dus 2 winstpunten in de wacht gesleept.
Met Heemhoeve’s First Lady reed Senne in de eerste vaardigheidsproef foutloos, ook in de barrage. Daarmee behaalde ze 2 winstpunten en een 1e plaats in het klassement. In de 2e proef werden helaas 2 balletjes afgeworpen, dus geen winstpunten.